Stichting Loonwijzer is opgericht als stichting in september 2013 in Amsterdam en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste wereldwijde platforms voor bewustwording en transparantie van inkomstenverschillen in bijna 80 landen. Uitgebreide informatie over Stichting Loonwijzer vind je hier.

Het platform trekt in Nederland meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand om zich o.a. te informeren over arbeidsrecht en loonindicaties. De bezoekers zijn zich dus actief aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Het motto van Stichting Loonwijzer is dan ook:

Share & Compare Wages, Labour Law and Career

Buiten het arbeidsrecht en loonindicaties richt Stichting Loonwijzer zich op het effectiever bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dat doet zij met de Loonwijzer vacaturesectie met een breed aanbod van vacatures en veel bezoekers.

Als directe werkgever kun je nu ook kosteloos en gemakkelijk al je vacatures plaatsen op de vacaturewebsite van Stichting Loonwijzer. Dit kun je doen door een account aan te maken en in het back-end binnen vijf minuten een vacature op te voeren. Ook kun je automatisch vacatures plaatsen via de Multi-Posters Mimir, Knollenstein of InGoedeBanen. Neem hiervoor contact op. Plaats je vacatures via Monsterboard dan wordt deze vacature ook zichtbaar op de vacaturesectie van Loonwijzer.

Wens je je vacature meer aandacht te geven dan kun je tegen een kleine vergoeding er een top vacature van maken of een bereikpakket aanschaffen. Kijk hiervoor bij het producten overzicht. Wens je als intermediair ook vacatures te plaatsen neem dan contact met ons op.

De vacaturewebsite van Stichting Loonwijzer wordt beheerd door EXENZO.

Support

EXENZO Support