Tariefkaart

U als directe werkgever kunt nu ook kosteloos en gemakkelijk al uw vacatures plaatsen op de vacaturewebsite van Stichting Loonwijzer. Dit kunt u doen door een account aan te maken en in het back-end binnen vijf minuten een vacature op te voeren. Ook kunt automatisch vacatures plaatsen via de Multi-Posters Mimir, Knollenstein of InGoedeBanen.

Plaatst u vacatures via Monsterboard dan worden deze vacatures ook zichtbaar op de vacaturewebsite van Loonwijzer. De vacature website op Loonwijzer is een gratis generiek platform om (latente) kandidaten te bereiken. Een prima kosteloze aanvulling op uw wervingsmix. Wanneer u uw vacature extra op wilt laten vallen tussen de duizenden vacatures kunt u er eenvoudig, voor een klein bedrag, een Top Vacature van maken.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Plaatsing op loonwijzer vacatures.

gratis


Meer Bestellen

Meer bereik producten

Top vacature plaatsing

Maak van je vacature een top vacature voor meer aandacht en dus bereik.

€50,00


Meer Bestellen

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Loonwijzer heeft als doel om haar bezoekers een groot gevarieerd aanbod van vacatures aan te bieden. Zowel werkgevers als kandidaten gebruiken de tools en informatie op Loonwijzer om te zien in welke relatie ze staan ten opzichte van de arbeidsmarkt. Een logische plaats dus om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.